琳寶唄

2 個月大噶BB冇屎O點算好啊??

我的BB有2個月多D大!!5知道點解距成7~8差5多有10日冇O過屎啦!!早段時間都系用开塞露幫距O死噶!大概用咗4~5次咯!乜野方法都用過啦!!都系冇乜作用...依家都5知道點算好啊!!急死我啦!!我又冇食熱氣個D野噶!!點解距會冇屎O噶??有邊個可以幫幫我啊?急..急...急死人了!!

吃素的老虎

1两次喂奶中间给喂次水 2奶粉冲的要比说明书上要求再稀些。3买合清伙宝奶伴侣,但注意不要加太多,先加一点点,观察宝宝反映,大便正常就不要加了。4。建议更换奶粉