☠yau☠QQ

耳朵很多黃皮

我個囡囡2個幾月..唔知幾時開始.耳仍有好多好像結焦皮係度!會唔會有問題.開頭我以為係喂奶流佐奶入去.但我小心處理之後刀係有...好驚係咪耳仔有事,,,,

小舞麻麻

这是奶癣,用湿疹药膏或者麻油涂。麻油要煮熟消毒一下,放凉了用。

瑾萱ma

平常多注意卫生 ,多清洁一下,保持 干燥,每天早晚都要给宝宝清洗一次,慢慢就会好的,不用药

liu16020219

应该是耳朵里有湿疹,对细小的棉签给宝宝轻轻的清理一下。